
 

 
October 2, 2024 
 
 
ADDENDUM NO. 2 
To RFQ 2024-002 Banquete ISD Bond 2024 Architectural and Engineering Design Services for 
Various Projects  
 
NOTICE TO BIDDERS  
This Addendum forms a part of RFQ 2024-002 Banquete ISD Bond 2024 Architectural and 
Engineering Design Services for Various Projects and modifies the original documents 
released 9/20/2024 and all subsequent Addenda. It is intended that all responses affected by 
the following modifications shall conform to related information contained in the RFQ. 
Modify the following items wherever appearing in the RFQ documents. Acknowledge receipt 
of all Addenda in all responses. 
 
Inclusive of the following revisions: 
 

• Sign-In Sheet from the Pre-Proposal Meeting- See sheet 2. 
• Revise the following sections: 

-Section 3.1 on page 9 of 19 to read “Firms submitting statement of qualifications must 
be represented by a professional Architect and/or a Professional Engineer licensed to 
practice in the State of Texas and able to provide a Professional Architect and/or a 
Professional Engineer to attend meetings of any official nature concerning the project, 
including but not limited to qualifications, Scope Meetings, Review Meetings and other 
meeting as may be required for the project Administration through final acceptance of 
the completed project.” 
 
-Section 3.2.1 on page 9 of 19 to read “Demonstrated firm experience in functional 
design of high quality and cost‐effective new construction, renovation, MEP projects, 
and/or retrofit in School Districts and other similar projects. Strong background in 
contract management, facility assessment, cost estimation, obtaining necessary permits, 
coordination with local agencies/authorities and public involvement.    Experience with 
CSP and CMAR delivery methods or other methods applicable under Texas Gov’t Code 
2269.” 
 

• Q&A:  
Q: How many students will the Junior High School need to accommodate? 
A: The JHS was conceptualized during Bond preparation discussions to accommodate 
220 students. 
 



 

• Q&A:  
Q: Will Financial Statement be counted towards the 50 page count maximum.  
A: Financial statements will be counted towards to 50 page count maximum. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 End Addendum No. 2 


